Deze morgen aangenaam verrast door de geboorte van de eerste lammertjes! Kara van 't Reigershof bezorgde ons 2 miekes. Vader is Ilias van de Wachthoeve.

't Reigershof wenst iedereen een gelukkig en gezond 2022!
Wij kijken alvast uit naar de geboorte van de eerste lammetjes van 2022! Wordt dus zeker vervolgd...

Maaike van 't Reigershof

Vandaag, 14 augustus, op de keuring te Waasmunster (BDO) werd Maaike Kampioen geitlammeren en kreeg ze ook de mooie titel van dagkampioen!!

Lieke van 't Reigershof

Lieke werd reservekampioen in de rubriek jeugdgeiten.

Model 13 van het Abdijbos

Ze blijft het goed doen!! Model 13 werd kampioen bij de oudere geiten!

Een topdag voor onze dieren en natuurlijk ook voor ons! Vandaag op de Belgische Nationale geitenkeuring werden we kampioen bij de oudste geitlammeren met ons Maaike van 't Reigershof. Lieke van 't Reigershof werd kampioen bij de jeugdgeiten. Model 13 van het Abdijbos werd kampioen oudere geiten en haalde de titel van dagkampioen ook binnen!! De bekers werden meteen aangeslagen door onze kleindochtertjes. Ze krijgen een mooie plaats op hun slaapkamertje. Hoe lief is dat!
Beter hadden we niet durven dromen!

Geen regen vandaag dus na de schoonmaak naar de boer nog wat hooi gaan halen.

Ook dit moet gebeuren! Samen de stal schoongemaakt want een nette stal zorgt voor happy dieren.

Deze week een bezoekje gehad van Luc Dumortier. De geitjes werden eens goed bekeken en daarna nog even bijgepraat bij een kopje koffie. Het bezoek verliep coronaproof, voor de foto werden de mondmaskertjes even weggelegd.

Ons kleindochtertje, Nimke, vindt het supertof om kleine Marcel zijn flesje te kunnen geven. Marcel is er ééntje van de drieling van Lissa 111. Om het de moeder een beetje comfortabeler te maken, besloten we er ééntje op te voeden met de fles. Heel leuk om te zien hoe de kleinkinderen hier dan van genieten!!